Γιατί ΒΟΤΟΧ;

Γιατί τελικά να επιλέξω Βοτοχ; Επειδή είναι η πιο διαδεδομένη θεραπεία τα τελευταία 20 χρόνια; Επειδή είναι η πιο διαδεδομένη θεραπεία στους διάσημους του Hollywood; Όχι, σίγουρα, για τίποτα από όλα αυτά! Το αποτέλεσμα του Botox δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ουσία απενεργοποίησης της διαδικασίας κίνησης, που προκαλεί τις ρυτίδες έκφρασης. Οι ρυτίδες στο πρόσωπο που μας δείχνουν μεγαλύτερους από όσο πραγματικά είμαστε και νιώθουμε, αποτυπώνονται μόνιμα εξαιτίας της έκφρασής μας. Η πιο διαδεδομένη θεραπεία αντιγήρανσης στον κόσμο θα απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης και θα βοηθήσει το πρόσωπό μας να χαλαρώσει. Αυτό είναι το Βοτοχ. Ας γελάσουμε ελεύθερα, ας θυμώσουμε όσο έντονα θέλουμε. Δεν χρειάζεται να φαίνεται η ηλικία μας!!!

Τι είναι το ΒΟΤΟΧ;

Η ενεργή ουσία που έχει το Βοτοχ είναι η βουτυλική τοξ. τύπου A ή αλλιώς αλλαντική τοξίνη, η οποία εφαρμόζεται από τον γιατρό, με χρήση μιας πολύ μικρής βελόνας στον μυ, με αποτέλεσμα να μειώνεται η κινητικότητά του. Με τον τρόπο αυτό ο μυς χαλαρώνει και δεν μπορεί να δημιουργήσει ρυτίδες και πτυχώσεις στον υπερκείμενο ιστό, δηλαδή στο δέρμα μας.

Μπορώ να κάνω θεραπεία Βotox με καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με το παρελθόν; 

Ναι, μπορούμε να ενισχύσουμε τη θεραπεία Βοτοχ με boosters. Για τις πιο προχωρημένες ηλικίες, που η αποτύπωση της κίνησης των μυών είναι περισσότερο μόνιμη στην επιφάνεια του δέρματος, οφείλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Μετά τη θεραπεία με Βοτοχ, με χρήση ειδικής τεχνικής, θα εξαφανίσουμε τις ρυτίδες που έχουν απομείνει, και θα κάνουμε τη θεραπεία Βοτοχ, τόσο ενισχυμένη, όσο ποτέ ξανά. Θα χρησιμοποιήσουμε τα skin boosters, που είναι μία εκδοχή του υαλουρονικού οξέος που χρησιμοποιείται στη μεσοθεραπεία. Θα τη χρησιμοποιήσουμε όμως με τέτοιο τρόπο ώστε σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Βοτοχ και των skin boosters, το αποτέλεσμα να μη μοιάζει με κανένα προηγούμενο. Ελάτε λοιπόν να εφαρμόσουμε μία εντελώς πρωτοποριακή τεχνική, με συνδυασμό Βοτοχ και skin boosters, ώστε φεύγοντας από το ιατρείο μας, να εκτοξευθεί το αποτέλεσμα και να αναδειχθεί η ποιότητα του δέρματός σας, κάνοντάς σας να φαίνεστε πολλά χρόνια νεότερη.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Πρώτα από όλα συζητάμε, βλέπουμε τις ανάγκες σας, μας λέτε τι χρειάζεστε και θέτουμε στο κατάλληλο πλαίσιο τις προσδοκίες της θεραπείας. Με τον τρόπο αυτό θα χαράξουμε το χάρτη με τον οποίο θα καταφέρουμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο.
Έπειτα σας καλούμε να θυμηθείτε με τι γελάσατε, με τι θυμώσατε, με τι συνοφρυωθήκατε και εμείς θα σημειώσουμε στο δέρμα τα σημεία εκείνα, στα οποία θα τοποθετήσουμε το υλικό για να εξαφανίσουμε τις ρυτίδες σας.
Μετά από αυτά τα σύντομα βήματα μπορούμε να ξεκινήσουμε. Θα καθίσετε αναπαυτικά και θα γίνουν κάποιες μικρές ανώδυνες εγχύσεις του υλικού. Ειδικές αναισθητικές κρέμες, ειδικές συσκευές ψύξης της επιδερμίδας, ή απλά παγοκύστες θα μειώσουν, στο ελάχιστο, την αίσθηση της θεραπείας.
Κατόπιν θα σημειώσουμε σε ποια σημεία έγιναν οι εγχύσεις του υλικού, αφού κάθε θεραπεία είναι προσωποποιημένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αυτές οι σημειώσεις που θα κρατήσουμε θα μας βοηθήσουν τις επόμενες ημέρες να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα, ώστε να κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις εκεί που κρίνεται απαραίτητο.
Έπειτα θα σας δοθούν αναλυτικές γραπτές οδηγίες, σχετικά με το τι πρέπει να αποφύγετε και τι πρέπει να προσέξετε για την επόμενη εβδομάδα. Τέλος θα σας φέρουμε έναν καθρέφτη να θαυμάσετε τον εαυτό σας με λιγότερες ρυτίδες.

Οδηγίες μετά τη θεραπεία BOTOX

Μετά τη θεραπεία συμπεριφερθείτε ευγενικά στο σημείο που έχουν γίνει οι εγχύσεις στο δέρμα σας, ενώ μπορείτε να εφαρμόσετε κανονικά το μακιγιάζ και τις κρέμες που χρησιμοποιείτε.
Συνιστάται να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση ή την έντονη κόπωση για τις επόμενες 4 έως 5 μέρες.

Αν εμφανιστούν έντονοι μώλωπες στα σημεία έγχυσης, θα πρέπει να επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες. Η τοποθέτηση μιας ειδικής κρέμας θα τους εξαφανίσει τις επόμενες ημέρες.

Αποφύγετε να αγγίζετε και να τρίβετε το πρόσωπό σας τις επόμενες 12 ώρες στα σημεία που έχει γίνει η έγχυση του υλικού, με τον τρόπο αυτό θα αποφύγουμε τυχόν επιμόλυνση της περιοχής.

Αποφύγετε να κοιμηθείτε αμέσως μετά τη θεραπεία για την αποφυγή οιδήματος στη γύρω περιοχή. Στο νυχτερινό ύπνο ενδείκνυται να χρησιμοποιήσετε δύο μαξιλάρια.

Για να καταπραΰνετε την περιοχή που έχει γίνει θεραπεία οι ενδεδειγμένες λύσεις είναι να χρησιμοποιήσετε κρύες κομπρέσες με καθαρό, και ιδανικά σιδερωμένο, βαμβακερό πανί, ειδάλλως μια παγοκύστη τυλιγμένη σε μια αποστειρωμένη γάζα.