Τι είναι η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους;

Είναι η διαδικασία κατά την οποία μία λεπτή σκόνη, που αποτελείται από οξείδιο του αργιλίου προσκρούει με συγκεκριμένη ταχύτητα στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας μία στρώση από την κεράτινη στιβάδα και χαρίζοντας έτσι ανανέωση στο δέρμα.
Το οξείδιο του αργιλίου είναι μία λεπτή σκόνη που ονομάζεται και κορούνδιο, είναι άνυδρη και στην ιατρική χρησιμοποιείται ως μέσο λείανσης της επιδερμίδας, εξαλείφοντας διάφορες ατέλειές της.

Μία νέα επιλογή στην περιποίηση του δέρματος,

δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους και διαμάντι
Η θεραπεία με μικροκρυστάλλους και διαμάντι είναι μία κλασική εφαρμογή, η οποία συγχρόνως έχει προσαρμοστεί στα καινούργια δεδομένα της ιατρικής αισθητικής. Χρησιμοποιείται πλέον πιο αποφασιστικά, απομακρύνοντας μεγαλύτερο ποσοστό της κεράτινης στιβάδας και προσφέροντας μεγαλύτερη ανανέωση του δέρματος. Οι βασικές εφαρμογές της είναι η απολέπιση προσώπου, λαιμού, στέρνου και χεριών. Η λείανση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων αλλά και η σημαντική διόρθωση της λιπαρότητας, αποτελούν άλλες σημαντικές εφαρμογές. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί με τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος.

Πώς ακριβώς δουλεύει η τεχνική της δερμοαπόξεσης, με χρήση των μικροκρυστάλλων;

Ο χειριστής με τη βοήθεια ενός εργαλείου χειρός, εκτοξεύει τους μικροκρυστάλλους, στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Αυτά τα σωματίδια απομακρύνουν κάποια στρώματα της επιδερμίδας, καθώς ο χειριστής μετακινεί το εργαλείο χειρός κατά μήκος της επιφάνειας του δέρματος. Το σύστημα χρησιμοποιεί εξελιγμένα συστήματα αναρρόφησης, για να υπάρχει ο απόλυτος έλεγχος σε όλες τις παραμέτρους της θεραπείας, τόσο στο ποσοστό των κρυστάλλων που προσπίπτει στην επιδερμίδα, όσο και στην ταχύτητα με την οποία συμβαίνει αυτό. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να δουλεύουμε αποτελεσματικά σε περιοχές που το δέρμα είναι εξαιρετικά λεπτό και ευαίσθητο, όπως στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Τι να προσέξω μετά τη θεραπεία με μικροκρυστάλλους και διαμάντι;

Μετά τη θεραπεία θα σας δοθούν ακριβείς οδηγίες προστασίας του δέρματος. Είναι σημαντικό να το διατηρήσουμε καθαρό και να χρησιμοποιήσουμε καταπραϋντικές κρέμες. Η χρήση αντηλιακής κρέμας είναι απαραίτητη. Ως εκ τούτου δίνεται συγκεκριμένη οδηγία, ανάλογα με τον φωτότυπο του δέρματός σας.