Τι είναι η Μεσοθεραπεία προσώπου;

Είναι απλό. Είναι η θεραπεία που γίνεται στο μέσο του δέρματος, δηλαδή στο σημείο που τελειώνει το επιφανειακό χόριο και αρχίζει το βαθύ δικτυωτό χόριο. Γίνεται με χρήση μιας πολύ μικρής και λεπτής βελόνας, η οποία εισάγει όλα τα ενεργοποιητικά και θρεπτικά συστατικά με τα οποία θέλουμε να τροφοδοτήσουμε το δέρμα μας. Η επιδερμίδα μας με τις ξεχωριστές στοιβάδες της αποτελεί τον ιδανικό φραγμό για οτιδήποτε θέλει να διεισδύσει και να την επηρεάσει, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Σε περίπτωση που απλά εφαρμόσουμε μια κρέμα μπορεί να τη διαπεράσει και να αποδώσει τη θετική επίδρασή της σε ποσοστό λιγότερο από 20%. Αυτό που επιτυγχάνουμε με τη μεσοθεραπεία είναι ότι παρακάμπτουμε αυτό τον φυσικό φραγμό της επιδερμίδας, τοποθετούμε όλα τα θρεπτικά συστατικά ακριβώς εκεί που χρειάζεται, δίνοντας το 100% του αποτελέσματος που μπορούμε να επιτύχουμε. Αφήνουμε λοιπόν την επιδερμίδα μας να διατηρεί το φραγμό της μόνο για τον οποιοδήποτε αρνητικό παράγοντα θέλει να την επηρεάσει.

Τι μπορώ να βελτιώσω κάνοντας Μεσοθεραπεία

Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να βελτιώσω πολλά, ανάλογα με το υλικό που θα εγχύσω, στο σημείο που το δέρμα μου έχει την ιδανική απορρόφηση. Χρησιμοποιώντας λοιπόν τα κατάλληλα υλικά, μέσω της μεσοθεραπείας, μπορώ να καταπολεμήσω αποτελεσματικά ρυτίδες, μαύρους κύκλους, χαλάρωση, ξηρότητα, πανάδες, λεπτές ρυτίδες, έντονους πόρους και άλλα.

Οδηγίες μετά τη Μεσοθεραπεία

Μετά τη Μεσοθεραπεία συμπεριφερθείτε ευγενικά στο σημείο που έχουν γίνει οι εγχύσεις στο δέρμα σας, αποφύγετε όμως να εφαρμόσετε μακιγιάζ αλλά και τις κρέμες που χρησιμοποιείτε, για τις επόμενες ώρες.

Συνιστάται να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση ή την έντονη κόπωση, για τις επόμενες 1 ως 2 μέρες.

Αν εμφανιστούν έντονοι μώλωπες στα σημεία έγχυσης, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε τις σωστές οδηγίες, ώστε με την εφαρμογή μιας ειδικής κρέμας να εξαφανιστούν τις επόμενες ημέρες.
Αποφύγετε να αγγίζετε και να τρίβετε το πρόσωπό σας τις επόμενες 24 ώρες στα σημεία που έχει γίνει η έγχυση του υλικού, με τον τρόπο αυτό θα αποφύγουμε τυχόν επιμόλυνση της περιοχής. Αν παρόλα αυτά συμβεί, επικοινωνήστε μαζί μας και με την κατάλληλη ιατρική αγωγή η επιμόλυνση θα εξαφανιστεί τις επόμενες 2-3 ημέρες.

Αν η θεραπεία έχει εφαρμοστεί στο πρόσωπο τότε καλό θα ήταν να μην κοιμηθείτε αμέσως μετά, για την αποφυγή οιδήματος στη γύρω περιοχή. Στο νυχτερινό ύπνο ενδείκνυται να χρησιμοποιήσετε 2 μαξιλάρια.

Για να καταπραΰνετε την περιοχή που έχει γίνει θεραπεία οι ενδεδειγμένες λύσεις είναι να χρησιμοποιήσετε κρύες κομπρέσες με καθαρό, και ιδανικά σιδερωμένο, βαμβακερό πανί, ειδάλλως μια παγοκύστη τυλιγμένη σε μια αποστειρωμένη γάζα.