Και όλα αυτά θα γίνουν απλά με μια επίσκεψη στον χώρο μας, εφαρμόζοντας μερικούς δοκιμαστικούς παλμούς!

Πεποίθηση της ομάδας είναι ότι η ενημέρωση και η μετάδοση της γνώσης πρέπει να δίνεται απλόχερα, θεωρούμε επομένως ότι για να κατανοήσετε την αξία της δουλειάς και της προσφοράς μας πρέπει να μας δώσετε τη δυνατότητα να σας εξηγήσουμε πλήρως, ποια ακριβώς θα είναι η διαδικασία αυτή.

Για τον λόγο αυτό στον χώρο μας κάνουμε δωρεάν ενημέρωση και δοκιμή, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την αισθητική ιατρική όπως, τις ενέσιμες θεραπείες Botox, Υαλουρονικό οξύ, PRP ή τη Μεσοθεραπεία, η ενημέρωση παρέχεται δωρεάν. Ακολουθούμε αυτό τον κανόνα, προκειμένου να κατανοήσετε τις πραγματικές προσδοκίες της κάθε θεραπείας και να γίνουμε όλοι μαζί μία ομάδα που θα προσπαθήσει για το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί.

Όσο αφορά τη θεραπεία αποτρίχωσης σας καλούμε να κάνετε μία δωρεάν δοκιμή! Εμείς θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να γνωρίσετε πώς εφαρμόζουμε την αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη και εσείς θα μας δώσετε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε μερικούς δοκιμαστικούς παλμούς, τεχνική που εφαρμόζεται στις πιο σύγχρονες χώρες, όσο αφορά τον τομέα της ιατρικής αποτρίχωσης. Θα ανακαλύψουμε την ένταση που ταιριάζει ακριβώς πάνω στο δέρμα σας και αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα που όμοιό του δε θα έχετε γνωρίσει ξανά! Θα μπορέσουμε εν ολίγοις να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες της έντασης, εργαζόμενοι πάντα με τη μέγιστη ασφάλεια.