RF Ραδιοσυχνότητα Cocoon Medical για σύσφιξη προσώπου

Το σύστημα ραδιοσυχνοτήτων της εταιρείας cocoon medical συνδυάζει τους δύο κορυφαίους τρόπους εφαρμογής ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα. Η μονοπολική και η πολυπολική ραδιοσυχνότητα που χρησιμοποιείται, παρέχει δραστική αντιμετώπιση σε διαφορετικά επίπεδα, στο επιφανειακό και στο βαθύ δέρμα, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τη χαλάρωση και επιτυγχάνοντας εξαιρετική σύσφιξη προσώπου. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ στις επόμενες, το αποτέλεσμα μεγιστοποιείται.

Τι είναι η ραδιοσυχνότητα για σύσφιξη προσώπου;

Η ραδιοσυχνότητα που χρησιμοποιούμε στην ιατρική αισθητική είναι κάτι αντίστοιχο με τη συχνότητα του ραδιοφώνου, με τη διαφορά ότι αυτή που χρησιμοποιούμε εμείς, έχει μία θερμική αλληλεπίδραση με το δέρμα μας. Είναι απλά μία ταλάντωση που μεταδίδεται με την ταχύτητα του φωτός και η οποία αλληλεπιδρώντας μόνο θερμικά με το κολλαγόνο και την ελαστίνη, δημιουργεί σύσφιξη στο υπάρχον δέρμα, προκαλώντας συγχρόνως τη δημιουργία νέου και φρέσκου κολλαγόνου, εξαλείφοντας τη χαλάρωση του προσώπου και χαρίζοντάς του μία όψη περισσότερο σφριγηλή και νεανική.

Τι είναι η μονοπολική ραδιοσυχνότητα και τι η πολυπολική;

Με τη χρήση δύο διαφορετικών εργαλείων χειρός η αισθητικός μπορεί να επιλέξει το βάθος στο οποίο θέλει να αφήσει τα θερμοθεραπευτικά όρια. Χρησιμοποιούμε λοιπόν μία ποικιλία κεφαλών, τόσο μονοπολικών, όσο και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων, για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του προσώπου σας. Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσουμε και τις δύο κεφαλές θέλοντας να αυξήσουμε αυτά τα θερμοθεραπευτικά όρια σε όλο το πάχος του δέρματός σας, στοχεύοντας με αυτό τον τρόπο στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι ενδείξεις που έχει η θεραπεία για σύσφιξη προσώπου;

Σύσφιξη και διόρθωση της χαλάρωσης στο πρόσωπο και στο λαιμό. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αποφεύγουμε τη θεραπεία πάνω από τον θυρεοειδή αδένα. Η σύσφιξη στην περιοχή του λαιμού γίνεται περιφερειακά του θυρεοειδούς αδένα επιτυγχάνοντας όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λείανση ρυτίδων αλλά και καταπολέμηση μαύρων κύκλων, μέσω της λεμφικής αποσυμφόρησης. Μείωση του όγκου του λίπους στο κάτω μέρος του προσώπου (γνωστό ως “διπλοσάγονο”). Με λίγα λόγια αν κάποιος διστάζει να δοκιμάσει το λίφτινγκ μπορεί απλά να έρθει στον χώρο μας και με μία μη επεμβατική θεραπεία να φύγει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πριν τη θεραπεία

Αφού συμπληρώσουμε ένα ιατρικό ιστορικό, η αισθητικός μας θα σας εξετάσει προσεκτικά και αφού συζητήσει μαζί σας, θα σας προτείνει ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και στην ιδιοσυγκρασία σας.

Κατά τη θεραπεία

Θα ξαπλώσετε αναπαυτικά στο κρεβάτι, θα τοποθετηθεί μία πλάκα γείωσης στην πλάτη σας και θα ξεκινήσουμε τη θεραπεία. Το μόνο που θα αισθανθείτε είναι η γλυκιά θεραπευτική ζέστη και η αλληλεπίδρασή της με το βαθύ χόριο του δέρματός σας. Αμέσως μόλις σηκωθείτε, θα μπορείτε απευθείας να διακρίνετε τα πρώτα αποτελέσματα.

Πόσες θεραπείες σύσφιξης προσώπου θα χρειαστώ;

Για τη σύσφιξη του προσώπου θα χρειαστείτε από 2 έως 6 θεραπείες, ανάλογα με τις ανάγκες σας και πάντα για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές η συχνότητα των θεραπειών είναι από 15 ημέρες έως ένα μήνα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αλήθεια ή ψέματα για τη μη επεμβατική σύσφιξη προσώπου
Μπορώ να πετύχω το αποτέλεσμα ενός χειρουργικού facelift;

Όχι σίγουρα δεν μπορούμε να το πετύχουμε αυτό με τις μη επεμβατικές θεραπείες σύσφιξης προσώπου. Μπορούμε όμως σίγουρα να πετύχουμε ένα σημαντικό ποσοστό αυτού του αποτελέσματος της σύσφιξης ενός facelift, δουλεύοντας στη θερμική αλληλεπίδραση των ραδιοσυχνοτήτων με την ελαστίνη του δέρματος μας και την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για πάντα;

Δυστυχώς, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Μπορεί όμως να διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από ένα έως δύο χρόνια. Έπειτα η φυσιολογική φθορά του δέρματος θα αρχίσει να αποτυπώνεται ξανά. Τότε εμείς θα είμαστε στις υπηρεσίες σας για να δώσουμε ξανά στο δέρμα σας την όψη που θέλετε. Οι ρεαλιστικές μακροπρόθεσμες προσδοκίες, σε συνδυασμό με την προσφορά σωστής θεραπείας, είναι οι παράγοντες που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Είναι αλήθεια ότι δεν μπορεί να γίνει σε μαυρισμένο δέρμα;

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ραδιοσυχνότητα δεν είναι laser, κατά συνέπεια δεν είναι φως και δεν έχει καμία αλληλεπίδραση με την ηλιακή έκθεση. Για αυτό άλλωστε είναι μία θεραπεία που γίνεται κατά κόρον τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι όλες οι ραδιοσυχνότητες το ίδιο τελικά;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Ραδιοσυχνότητες δεν χρησιμοποιούνται άλλωστε μόνο στην ιατρική αισθητική, χρησιμοποιούνται στη φυσικοθεραπεία, στη χειρουργική, αλλά και σε άλλες ειδικότητες της ιατρικής. Για τις ραδιοσυχνότητες που χρησιμοποιούνται στη δερματολογία έχουμε επιλέξει το κορυφαίο σύστημα ραδιοσυχνοτήτων της εταιρείας cocoon medical. Το πολύ συγκεκριμένο μήκος κύματος της συχνότητας, η μεγάλη ένταση αλλά και η ποικιλία στις κεφαλές, μπορούν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας.