Αφαίρεση ηλιακών κηλίδων με laser
Αποτρίχωση σώματος

Η σωστή επιλογή διαμέτρου δέσμης και ενέργειας στην αποτρίχωση είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την εξάλειψη της τριχοφυΐας. Σε ποσοστό που υπερβαίνει το 95%.

Αποτρίχωση με Laser
02
Peelings κοιλιάς μεσαίου βάθους

Θεραπεία υπερμελαγχρώσων και ενεργοποίησης κολλαγόνου σε κοιλιά με ραγάδες χρησιμοποιώντας σύγχρονα peelings μεσαίου βάθους.

Διαδικασία
Στο πρώτο στάδιο επίσκεψης στο ιατρείο αντιμετωπίζουμε τις υπερμελαχρώσεις κάνοντας συγχρόνως και μεσαίου βάθους αναγέννηση της επιδερμίδας με τα νέας γενιάς peelings με τη χρήση νανοτεχνολογίας που διαθέτουν.
Αμέσως μετά την εφαρμογή μία κρέμα υψηλής συγκέντρωσης ρετινόλης βοηθάει στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος και στην ανεκτικότητα της θεραπείας.
Μετά από ώρες ο ασθενής στο σπίτι του ξεπλένει την περιοχή εξουδετερώνοντας τα υλικά με αυτό τον τρόπο.

Σε επόμενη επίσκεψη που καθορίζεται γίνεται ενεργοποίηση του κολλαγόνου στο βαθύ δέρμα για περισσότερο ουσιαστική κολλαγόνογένεση.
Με τον τρόπο αυτό σε δύο στάδια, πρώτα επιτυγχάνουμε λεύκανση της επιδερμίδας και αναγέννηση της σε μεσαίο βάθος και έπειτα στο δεύτερο στάδιο κολλαγόνο γένεση στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η επιδερμίδα αλλά και το δέρμα όσον αφορά χαλάρωση και ραγάδες.

11
12
13