Παναγιώτης Παπασταματάκης

Λίγα λόγια από μας για τον Παναγιώτη

Παναγιώτης Παπασταματάκης
Δερματολόγος-αφροδισιολόγος

Ο Παναγιώτης είναι ο δερματολόγος του ιατρείου μας, υπεύθυνος για τη διεύθυνση και τη διοίκησή του. Ολοκληρώνοντας τις βασικές του σπουδές στην ιατρική, ειδικεύτηκε στη δερματολογία και εντρύφησε σε τομείς αποκλειστικά της κλινικής δερματολογίας που αγαπά ιδιαίτερα. Παράλληλα όμως ασχολήθηκε και με την αισθητική ιατρική σε όλους τους τομείς και τις εκφάνσεις της.
Ο Παναγιώτης διακρίνεται για την προσέγγιση των ασθενών με ενδιαφέρον, προσοχή και υπομονή. Για αυτό είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τα παιδιά και εξαιρετικός στην άσκηση της παιδοδερματολογίας.

Ακολουθεί αναλυτικό βιογραφικό:

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Παναγιώτης Παπασταματάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε ως ειδικευόμενος παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων και ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου – Π.Ι Σπηλιάς του νομού Χανίων Κρήτης. Ειδικεύθηκε στην Δερματολογία – Αφροδισιολογία στην Β’ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του ΠΓΝ “Αττικόν”.

Η Παιδοδερματολογία, η Δερματοχειρουργική, η Ψωρίαση, οι παθήσεις των Ονύχων και των Τριχών, τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και η Αισθητική Δερματολογία αποτελούν αντικείμενα εξειδίκευσης του.

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα ιατρικά σεμινάρια και συνέδρια και έχει δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά. Ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας.

Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής.

Συνεργάστηκε επί σειρά ετών σαν επικεφαλής Δερματολόγος, στη Δερματολογική κλινική του MED life clinic ιδιωτικό πολυιατρείο στη Σαντορίνη.

Επίσης συνεργάστηκε για μεγάλο διάστημα έως πρόσφατα, σαν επικεφαλής Δερματολόγος στη Δερματολογική κλινική του Ιάτωρ, οργανισμός πολυϊατρείων με έδρα το Μαρούσι.

Αυτή τη στιγμή απασχολείται στα δύο Ιατρεία που διατηρεί, το ένα στην Παιανία επί της Λεωφόρου Λαυρίου 142 και το άλλο στο Μοσχάτο επί της οδού Μακρυγιάννη 127.