Έχετε 10% έκπτωση στις θεραπείες μας!

Συμπληρώστε την φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας και σύντομα εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας!

Τι είναι το γνωστό σε όλους μας υαλουρονικό;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα υλικό έντονα υδρόφιλο που χρησιμοποιείται για να ”γεμίσει” οποιαδήποτε ρυτίδα ή πτύχωση που έχει το δέρμα μας. Υπάρχει ούτως ή άλλως στον οργανισμό μας, ως φυσικό συστατικό, με το πέρασμα του χρόνου όμως η ικανότητά του να συλλέγει υγρό χάνεται και χρειάζεται ενίσχυση από επαγγελματία γιατρό. Είναι ένα εύπλαστο υλικό για πολλές και διαφορετικές χρήσεις, ανάλογα με το βάθος που θέλει να δώσει ο γιατρός. Εκτός από τη λείανση των ρυτίδων χρησιμοποιείται για να δώσει όγκο. Η αυξητική χειλιών και τα έντονα ζυγωματικά αποτελούν τις πιο διαδεδομένες χρήσεις του. Χρησιμοποιείται λοιπόν σε οποιαδήποτε περίπτωση θέλουμε να αλλάξουμε τον όγκο ή να γεμίσουμε κενά. Επιπλέον στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού μπορούμε να πετύχουμε αλλαγή στο σχήμα του προσώπου και να κάνουμε ανόρθωση, για αυτό άλλωστε ονομάζεται από πολλούς, υγρό lifting.

Χρειάζομαι θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

Σε αυτή την περίπτωση η απάντηση είναι δύσκολη. Είναι ένα τόσο εύπλαστο και εύκολο στη χρήση του υλικό που στα χέρια του γιατρού μπορεί να επιφέρει βελτίωση στην όψη ενός πολύ νέου ανθρώπου ή ακόμη και ενός πιο ώριμου. Όλοι έχουμε γεννηθεί με ατέλειες και όλοι θέλουμε να βελτιώσουμε κάτι στην εμφάνισή μας, λ.χ. να κάνουν λίγο πιο σαρκώδη τα χείλη τους οι γυναίκες ή να κρύψουν κάποια χρόνια από τις ρινοπαρειακές ρυτίδες οι άντρες.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Στη θεραπεία με τη χρήση υαλουρονικού οξέος είναι απαραίτητο να γίνει μια συζήτηση ανάμεσα στο γιατρό και σε εσάς, σχετικά με τις επιθυμίες σας. Επίσης θα σημειώσουμε πολύ προσεχτικά το ιατρικό ιστορικό σας σε σχέση με προηγούμενες αντίστοιχες θεραπείες. Τα Fillers είναι πολλά και το καθένα από αυτά προσφέρει διαφορετικό αποτέλεσμα, ανάλογα με το επιθυμητό πλάνο θεραπείας σας. Ο γιατρός μας, αφού αφαιρέσει την αναισθητική κρέμα που ίσως έχει τοποθετηθεί 20 λεπτά νωρίτερα και με τη βοήθεια μιας λεπτής βελόνας, θα κάνει έγχυση του υλικού, σε οποιοδήποτε σημείο έχει αποφασιστεί. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και με τη βοήθεια της αναισθητικής κρέμας, είναι ελάχιστα επώδυνη. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της έγχυσης ο γιατρός θα εφαρμόσει το υλικό ομοιόμορφα στην περιοχή για ένα ενιαίο αποτέλεσμα. Και είστε έτοιμοι!!! Η θεραπεία με τη χρήση υαλουρονικού οξέος έχει ολοκληρωθεί τη στιγμή που σηκώνεστε από την πολυθρόνα και το μόνο που μένει είναι να σημειώσουμε τον όγκο του υλικού που εγχύσαμε, για να χρησιμοποιηθεί ως οδηγία, πριν την έναρξη της επόμενης φοράς.

Οδηγίες μετά τη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Μετά τη θεραπεία συμπεριφερθείτε ευγενικά στο σημείο που έχουν γίνει οι εγχύσεις, μπορείτε όμως να εφαρμόσετε κανονικά το μακιγιάζ και τις κρέμες που χρησιμοποιείτε.
Συνιστάται να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση ή την έντονη κόπωση για τις επόμενες 4 ως 5 μέρες.

Αν εμφανιστούν έντονοι μώλωπες στα σημεία έγχυσης επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα σας δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες. Με τη χρήση ειδικής κρέμας θα εξαφανιστούν τις επόμενες ημέρες.
Τις επόμενες ώρες αποφύγετε να αγγίζετε και να τρίβετε το πρόσωπό σας στα σημεία που έχει γίνει η έγχυση του υλικού, με τον τρόπο αυτό θα αποφύγουμε τυχόν επιμόλυνση της περιοχής.

Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ για τις επόμενες 24 ώρες.
Αποφύγετε τις έντονες εκφράσεις, καθώς και τη μάλαξη της περιοχής που έγινε η έγχυση του υλικού για τις επόμενες 48 ώρες.

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ

    ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ

    ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ (προαιρετικό)